WebYep Help: Afbeelding

Omschrijving

In het "Bewerk Afbeelding" venster kunt u afbeeldingen (zoals foto's of illustraties) opnemen in uw website of ze weer verwijderen.

Belangrijk: De afbeelding moet zijn opgeslagen als een "internet bruikbaar" bestandsformaat - hetgeen betekent:

Gebruik

Wijzig Afbeelding:

Klik op de knop "Selecteer..." om de afbeelding te selecteren die u op de website wilt invoegen (uploaden). Selecteer het bestand in het dialoogvenster en klik "OK" (of "Open"). Klik vervolgens op "Bewaar" om het bestand naar de server te kopiëren.

Opmerking: Het uploaden van een bestand van uw computer naar de server (waar uw website zich bevindt) kan enige tijd kosten, afhankelijk van de snelheid van uw internetaansluiting.

Afbeelding verwijderen:

Klik op de knop "Verwijder" om de afbeelding te verwijderen van de pagina en van de webserver.

Als u vervolgens op "Bewaar" of op "Verwijder" klikt, zal het bewerkingsvenster sluiten en wordt de gewijzigde pagina getoond.