WebYep Help: Gelinkt bestand (Attachment)

Omschrijving

Met het "Bewerk Gelinkt bestand venster" kunt u bestanden (documenten) toevoegen aan uw website of ze weer verwijderen.

Gebruik

Bewerk Bestand:

Klik op de knop "Selecteer..." om een bestand te kiezen dat u wilt toevoegen (uploaden) aan uw pagina. Selecteer het bestand in het dialoogvenster en klik "OK" (of "Open"). Klik daarna op "Bewaar" om het bestand naar de server te kopiëren.

Opmerking: Het uploaden van een bestand van uw computer naar de server (waar uw website zich bevindt) kan enige tijd kosten, afhankelijk van de snelheid van uw internetaansluiting.

Bestand verwijderen:

Klik op de knop "Verwijder" om een bestand te verwijderen van de pagina en van de webserver.

Als u vervolgens op "Bewaar" of op "Verwijder" klikt, zal het bewerkingsvenster sluiten en wordt de gewijzigde pagina getoond.