WebYep Help: WebYep is niet geactiveerd

WebYep kan geen data wegschrijven omdat de bestandsbevoegdheden niet juist zijn ingesteld.

Neem contact op met de webdesigner die uw website heeft ontwikkeld om WebYep te activeren.

Of raadpleeg de documentatie ("Installatie op de webserver / Activatie") om te zien hoe u WebYep kunt activeren.

Technische opmerking: De bestandsbevoegdheden zijn "lezen/schrijven/uitvoeren" voor "alle" onderdelen (unix mode 0777) voor de map "data" in de webyep-systeemmap.